Canal Ètic

A Industrias Garcia creiem fermament en la importància de fomentar un entorn segur, ètic, d’igualtat i confiança per a tots els nostres empleats, clients i proveïdors.

Per aquesta raó, hem implementat un sòlid Canal Ètic que permet a qualsevol persona reportar possibles conductes indegudes o violacions ètiques que hagi detectat a la nostra organització. Un canal on es pot comunicar qualsevol possible incompliment o irregularitat a l’organització, tal com es descriu a la Llei 2/2023, de 20 de febrer, reguladora de la protecció de les persones que informin sobre infraccions normatives i de lluita contra la corrupció.

Comunicació via pàgina web

Fes click a la imatge de sota per a accedir a la plataforma i podràs iniciar el procés mitjançant la web de Co-Resol.

Recorda utilizar el codi “IGG” per identificar la nostra organització.

Web del canal

  Comunicació via aplicació mòbil

1 – Descarrega’t l’app Co-Resol. És gratuïta i està disponible a Google Play Store i a l’Apple Store. Pots fer-ho clicant la imatge que trobaràs a la part inferior o escanejant el codi QR.

2 – Un cop instal·lada, obre l’aplicació i prem el botó “Fer un click”. Hauràs d’introduir el codi ”IGG” per identificar la nostra organització.

3 – Segueix les indicacions de l’aplicació pas a pas. Escriu el teu missatge i sigues el més específic possible. Pots adjuntar imatges i documentació.  Tingues cura en el moment d’adjuntar-los que no aparegui cap dada identificativa en el cas de que vulguis realitzar una comunicació anònima.

4 – Pots identificar-te o contactar de forma anònima. En qualssevol dels casos, has d’acceptar la Política de Privacitat.

5 – Un cop fetes aquestes passes, rebràs un missatge d’acusament de rebut com a comprovant que el teu “click” s’ha enviat correctament.

 

QR Android Play StoreQR iOS App Store